De basisprincipes van stellingen kopen

Bedankt. U dan ook raakt meteen ingeschreven wegens de nieuwsbrief over Companeo Dank u het selectievakje te valideren teneinde de registratie te voltooien

Afmeting met het systeem is 1080x560x1800 mm.Eenvoudigweg opbouwbaar, door insteekmontage. Eenvoudig een dwarsschoren in een voorgemonteerdestaanders steken en de legbord

Een gebruikte stellingen bestaan van uitstekende kwaliteit maar uitvoeren zeker omvangrijke kostenbesparingen wegens u dan ook. Behalve gebruikte stellingen leveren we verder andere stellingen met.

Al de stellingen bestaan iedere keer op voorraad en wij leveren alang in 3 werkdagen. Zeker wilt u dan ook ons stelling kopen? Doe dit online bij StellingStunt.nl.

Vanwege Bakker isolatie te Bedum hebben we ons bordestrap geleverd om op hoogte veilig materialen uit dit pakhuis te beetpakken … Verdere bekijken →

De Tournus voorraadrekken zijn één over de betere verkrijgbaar in de markt. De rekken bestaan voorzien met uitneembare polypropylene vaatwasbestendige schappen en beschikken over geanodiseerde aluminium staanders en liggers.

Grootvakstelling. Deze stelling is aangewend teneinde goederen betreffende grote afmetingen op te slaan. Deze stellingen beschikken over ons hoog draagvermogen.

In veel gespecialiseerde omgevingen is gewerkt met aluminium stellingen. Bovenal in een horeca, doch ook in ziekenhuiskeukens en koel- en vriescellen worden onze aluminium stellingen aangewend voor hygiënische opslag met onder andere voedsel, grondstoffen en medicijnen.

Kan u ook niet meteen vinden hetgeen u zoekt, ofwel heeft u dan ook stellingen kopen vragen, dan kunt u dan ook onze klantenservice bereiken gedurende kantooruren op telefoonnummer:

Deze worden wegens elke afdeling overzichtelijk gevisualiseerd voor een optimaal bedrijfsresultaat. Het bord kan zijn een ontwerp, deze mag uiter

Ideaal te gebruiken in koelcellen en standaard leverbaar in 400mm en 500mm diepte. Zes verscheidene afmetingen in zowel lijn- mits hoek

De Tournus voorraadrekken bestaan één betreffende de snellere beschikbaar in een markt. Een rekken zijn voorzien met uitneembare polypropylene vaatwasbestendige schappen en hebben geanodiseerde aluminium staanders en liggers.

Een Tournus voorraadrekken bestaan één betreffende een betere beschikbaar in een markt. De rekken bestaan voorzien van uitneembare polypropylene vaatwasbestendige schappen en beschikken over geanodiseerde aluminium staanders en liggers.

Stellingkast hoekmodel, hoekstellingMet die hoekstelling maak jouw perfect toepassen aangaande je ruimte, niet slechts maak jouw slim toepassen aangaande de hoogte maar ook over ons hoek - welke meestal lastig efficiënt te benutten kan zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *